Axmarby Aktionshall
Startsida

- Fakta om företaget
- Har du något att sälja?
- Nästa auktion
- Direkt till bilderna
- Här är vi
- Galleri
- Kontakta oss


Axmarby Auktionshall är ett familjeföretag som har gått i arv efter min far och mor Henry och Ann-britt Sandelin, som började i branschen för drygt 45 år sedan och togs över utav mig,
 
Mats Sandelin för ca 18 år sedan. Mitt företag erbjuder i första hand försäljning och värdering av auktionsgods men erbjuder också grov och finstädning samt flyttjänster. Men det vi sysslar med mest är auktioner vilket vi har över 40 års erfarenheter utav. Vi håller till i en auktionshall i Axmarby. Och på somrarna är vi ute respektive vintrarna inne. Vi säljer allt ifrån enstaka prylar till hela hem. Antingen köper jag varorna utav kunden eller så lämnas dom in för försäljning.
Gårdsauktioner är inget problem, det var bland annat vi som höll i auktionen på Engeltofta herrgård i Gävle 2005 som blev väldigt uppmärksammad i press, radio och Tv.
Vi har även hållit andra gårdsauktioner såsom gårdsauktionen i Järbo i maj 2001. Där sålde vi en traktor, skogsvagn samt inventarier i en stor bondgård.

Konkursauktioner har vi också hanterat, som konkursauktionen i Hudiksvall efter Swedeways airlines AB i november 2001. Där skötte vi allt, färdigställande utav auktion, annonsering, städning utav lokaler, momsredovisningar M.M.
Så stora summor samt moms är inget hinder.
Bilder från olika gårdsauktioner samt även andra bilder hittar du under länken ”galleri”

 

Min affärsidé lyder kort och gott,
God service och Nöjda kunder!